Meer grip op je genadeloze zelfkritiek


Op 4 oktober 2024 start weer de GROEPSTRAINING:

Overwin je innerlijke criticus!

Vind zelfvertrouwen en leef voluit

In deze training neem ik je mee de diepte in over jouw genadeloze zelfkritiek.

Je ontdekt waar deze criticus bij jou is ontstaan en op welke manieren je haar de mond kunt snoeren.

Leer hoe jij weer positief tegen jezelf kunt gaan praten.

Heb jij ook last van genadeloze zelfkritiek en wil je meer compassie met jezelf ?

Wat kan je toch moeilijk ontvangen! 

Je kent het wel, die welgemeende complimenten, aardige opmerkingen, bedankjes - ze lijken allemaal te worden tegengehouden door je eigen genadeloze zelfkritiek. Maar stel je eens voor hoe het zou zijn om die complimenten echt te kunnen ontvangen, om te geloven in je eigen waarde en talenten, zonder die innerlijke stem die je steeds vertelt dat je niet goed genoeg bent.

Durven dromen

Stel je voor dat je de moed hebt om voor jezelf te beginnen, om je passies na te jagen, om de wereld te laten zien wat je echt waard bent. Het is tijd om die innerlijke stem, die je vertelt dat het je toch niet gaat lukken, het zwijgen op te leggen  . Met de juiste tools en ondersteuning, kun je alles bereiken wat je maar wilt.

Een leven vol voldoening

Nooit meer het gevoel hebben dat het nooit goed genoeg is. Nooit meer lange dagen maken, uitgeput en uitgeput door de constante druk om te presteren. Het is tijd om jezelf toestemming te geven om te rusten, om te genieten van het leven, om tevreden te zijn met wie je bent.

Ontdek Jouw Ware Kracht

In "Overwin je Innerlijke Zelfkritiek" leer je hoe je die kritische stem kunt kalmeren, hoe je kunt omgaan met negatieve gedachten en hoe je jezelf kunt bevrijden van de belemmeringen die je tegenhouden. Met een combinatie van diepgaande inzichten, praktische tools en een ondersteunende groep, zal je ontdekken dat je sterker bent dan je ooit had gedacht.

Ga de Uitdaging Aan

Vanaf 4 oktober 2024 sta ik klaar om samen met jou aan de slag te gaan. In een veilige en ondersteunende omgeving leer je hoe je jouw innerlijke criticus de mond kunt snoeren en hoe je kunt leven in plaats van te overleven.

Klaar om de eerste stap te zetten naar een leven van vrijheid, voldoening en zelfacceptatie? Schrijf je vandaag nog in voor "Overwin je innerlijke zelfkritiek" en ontdek wat er mogelijk is wanneer je jezelf bevrijdt van zelftwijfel en je ware kracht omarmt.

Dit zeggen mijn klanten over mijn manier van werken

Marijke

Advocaat,

deelnemer training Weg uit de chaos

"Zelfkritiek is een ingewikkeld, persoonlijk en gevoelig iets. Omdat Marieke ook zelf ervaring heeft met het omgaan met zelfkritiek, kan ze dat feilloos aanvoelen en begrijpt ze hoe zelfkritiek werkt en wat zelfkritiek met je doet. Marieke geeft ruimte voor emotie, maar weet met een flinke dosis humor ook van aanpakken. Marieke geeft concrete handvatten waarmee je aan de slag kan. Hoewel dat soms ongemakkelijk voelt of pijnlijk confronterend is, creëert Marieke een veilige omgeving waarin dat gevoel er mag zijn. Ze begeleidt je om met een lach en een traan naar jezelf te kijken en te realiseren dat je goed genoeg bent zoals je bent. Er is geen wondermiddel of toverspreuk om je innerlijk criticus het zwijgen op te leggen, maar oefening baart kunst en erkenning geeft rust. Marieke heeft mij in ieder geval erg geholpen om meer rust te vinden en liever te zijn voor mezelf."

Isabelle

Hondencoach,

deelnemer training Weg uit de chaos

"Klinkt het woord 'chaos' jou ook bekend? Loopt jij ook vast in je gedachten? Dan is deze training zeker voor jou! Marieke heeft mij op weg geholpen om ruimte en rust te creëren in die chaos. Ze heeft mij nieuwe inzichten en handvatten gegeven om hier verder mee te gaan. Marieke geeft mij het gevoel dat ik een gelijke ben. Zij is niet meer of beter dan ik. Wij zijn gelijk, waardoor het veiliger voelt voor mij. Het heeft mij geholpen door 'moeten' te veranderen in 'mogen'. Door stil te staan waar ik dankbaar voor ben en mij te focussen op wat ik wel heb, kan ik mijn mindset positief beïnvloeden."

Wat kan je verwachten in deze training?


Een Omslag naar Compassie: Ontdek hoe je de switch maakt van genadeloze zelfkritiek naar een compassievolle benadering van jezelf.

Samen de Diepte In: Werk in een kleine, ondersteunende groep om de juiste stappen te zetten op jouw persoonlijke reis naar zelfacceptatie.

Veiligheid en Ontdekking: Ervaar een veilige omgeving waarin je kunt ontdekken wat jij nodig hebt om te groeien en te bloeien.

Negatieve Gedachten Transformeren: Leer hoe je negatieve zelfkritiek kunt ombuigen naar behulpzame gedachten die je vooruit helpen in plaats van je te remmen.

Mildheid en Zelfvertrouwen: Ontdek hoe je mildheid kunt cultiveren naar jezelf toe, en leer steviger in je schoenen te staan terwijl je jezelf waardeert op alle niveaus.

Acceptatie en Ontvankelijkheid: Leer complimenten te ontvangen en te omarmen, en laat zelftwijfel niet langer de weg naar jouw groei belemmeren.

Praktische Oefeningen en Plezier: Met boeiende oefeningen, stimulerende opdrachten, inspirerende voorbeelden en een flinke dosis plezier zet je concrete stappen op weg naar een vernieuwde versie van jezelf.

Training Overwin je Innerlijke Criticus
Kosten: 297 EURO
  • 4 groepsbijeenkomsten
  • Max 6 deelnemers
  • Vrijdag 4, 11, 18 en 25 oktober van 13.30 tot 15.30 uur.
  • Adres: Kanariehof 4, 3853 WK in Ermelo
Academie

Tijdens de training doen we allerlei opdrachten en oefeningen. Deze komen te staan in de online academie. Als deelnemer heb je toegang tot deze academie. Ook na afronding van de training. Zo kan je opdrachten en oefeningen nog eens terugzoeken en opnieuw uitvoeren. 

Besloten groep

Om op een makkelijke manier met elkaar als groep contact te hebben, is er een besloten WhatsApp-groep waar je op een veilige manier je vragen kunt stellen en met elkaar kunt verbinden.

Eerdere trainingen hebben me geleerd hoe waardevol deze connectie met elkaar is.

Geen idee wat je hebt gedaan, maar ik zie een enorme verandering ten goede.

Je was er op het juiste moment met de juiste interventie.

Fijn en dank.

Jeannette, moeder van José (21 jaar, student)

Marieke is een warm persoon die veel kennis en ervaring meeneemt om de antwoorden in mezelf te vinden op de vele vragen die ik heb. In de trainingen creëert zij een vertrouwelijke sfeer waarbinnen het makkelijk is om mij open op te stellen. Soms geven de meest simpele oefeningen, waarvan je van te voren denkt: ‘Wat kan dat nou opleveren?’ de meeste informatie.

Daarnaast propt ze je niet vol met kennis, maar laat je het geleerde voelen, waardoor het beter beklijft.

Al met al een fijne trainer en een leuke training voor iedereen die wel eens last heeft van die stemmetjes die overal wat van vinden.


Antoinette (52 jaar)

Ik ben  Marieke van de Weg

Heb je ooit het gevoel gehad dat je eigen brein een obstakel vormt in plaats van een hulpmiddel? Welkom in mijn wereld.

Mijn eigen drukke, chaotische, verstrooide brein zit mij mijn hele leven bij tijd en wijle in de weg. Plannen, organiseren en focus houden, lijken mij altijd veel moeite te kosten. Behalve als iets enorm interessant is. Dan kan ik er helemaal in verdwijnen en ben ik niet te stoppen.

De mooie kanten van mijn drukke brein zijn mijn creativiteit, mijn intelligentie en snelheid van denken.

De afgelopen jaren heb ik me verdiept in dit type brein. Tot mijn verbazing ontdekte ik dat veel andere zaken waar ik 'last' van heb, ook behoren bij een verstrooid brein. Genadeloze zelfkritiek, een laag zelfbeeld, het gevoel nooit goed genoeg te zijn. Zo zou ik nog wel even door kunnen gaan.

Als ervaringsdeskundige met een druk brein én als professionele begeleider, begrijp ik niet alleen de uitdagingen, maar ook de kansen die dit brein biedt.

Ben jij er klaar voor om je genadeloze zelfkritiek te overwinnen en zo te bouwen aan een leven vol rust, zelfvertrouwen en groei? Laten we samen deze reis beginnen!

Ja! Ik meld me aan!

Training Genadeloze Zelfkritiek

Startdatum: 4 oktober 2024

€ 297

Wat wil je me vragen?
Hoe kan ik je helpen?

0 of 350
>