Ben je ook zo klaar met dat chaotische, drukke brein van jou?

Zou je meer rust in je hoofd en leven willen?

Veel vrouwen met een chaotisch brein zijn ook genadeloos in hun zelfkritiek, hebben last van faalangst en voelen dat er veel meer in hen zit dan eruit komt.

Herken jij jezelf hierin? Download dan de gratis checklist om te ontdekken welke invloed jouw verstrooide brein nog meer heeft op je leven.

Je kunt je chaotische brein helen

-Gabor Maté-


Mijn hele leven stoei ik al met mijn drukke, chaotische brein. Vroeger wist ik niet beter. Later ontdekte ik dat er ook veel mensen zijn die een overzichtelijk en daarmee rustig hoofd hebben. Die een gedachte af kunnen maken zonder dat daar verschillende nieuwe gedachten tussendoor buitelen. Dat was echt nieuw voor mij. 


Na deze jarenlange worsteling ontdekte ik dat hier iets aan te doen valt. Dat je kunt helen van je chaotische brein. Of zoals veel vrouwen het noemen, hun ADD-hoofd. De laatste jaren ben ik daar met mezelf flink mee aan de slag gegaan. Ondersteund door de inzichten van professoren als Gabor Maté. De inzichten die ik hierin opdeed, deel ik nu met elke vrouw die zich hierin herkent. Wie wil er nou geen rust in haar hoofd? 


Ik wil vrouwen helpen die het zat zijn dat er niet uit komt wat er in hen zit. Die zich laten remmen door hun faalangst. Die zichzelf dagelijks genadeloos naar beneden halen in hun negatieve zelfkritiek. En daardoor niet volledig tot hun recht komen. Wat een verspilling van potentieel!

Als je mild voor jezelf kunt zijn,

creëer je al meer rust in je hoofd - Marieke- 


In 1993 ging ik werken in het onderwijs. Al in de eerste weken ontdekte ik dat techniekles geven erg leuk was, maar dat ik nog blijer werd van het sociaal-emotionele deel van mijn werk. Leerlingen begeleiden werd daarna mijn grote passie. Ik ging er zelfs contextuele therapie voor studeren.

In 2009 verliet ik het onderwijs en ging voor mezelf werken als zelfstandig rouwtherapeut. Naast dit werk richtte ik ook een bedrijf op in studiekeuzebegeleiding. Ik was een van de eersten in Nederland. Persoonlijk vond ik studiekeuze niet het belangrijkste, maar leerlingen en studenten meer zelfinzicht geven en zien groeien als persoon was hierin mijn drijfveer. 


In de zomer van 2022 besloot ik het roer om te gooien en een programma te gaan maken voor vrouwen met drukke, chaotische breinen. Vrouwen die op mij lijken, zeg maar. 

De thema's waar deze vrouwen mee worstelen zijn thema's waar ik mijn hele carrière al mee bezig ben. Niet alleen persoonlijk, maar juist ook in mijn werk. 


Mijn grootste drijfveer is mensen begeleiden om het mooiste uit zichzelf te halen. Daar word ik echt heel erg gelukkig van. Het werken met vroegkinderlijk trauma is een onderdeel van mijn werk.Met mijn begeleiding help ik je van 

een druk en chaotisch hoofd naar een


RUSTIG HOOFD

Checklist voor drukke breinen (gratis)

Ben je benieuwd welke thema's spelen bij vrouwen met drukke, chaotische breinen? Download dan hier de checklist. 

Grote kans dat je versteld zult staan en meer van jezelf herkent dan je nu bedenken kan.

Webinar over chaotische breinen


Regelmatig geef ik een webinar over chaotische breinen. Ga op ontdekkingstocht en leer meer over jouw drukke brein, genadeloze zelfkritiek, faalangst en andere 'bijvangst' van een druk brein.

Vrijblijvend kennismakings-gesprek

Ben je klaar met je chaotische brein en wil je ontdekken wat mijn methode voor jou kan betekenen?

Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in om dat te ontdekken. 


mijn belofte aan jou

Hoe vrouwen met een druk brein meer rust in hun hoofd ervaren door mijn zeven stappen te volgen

Mijn missie is om vrouwen te laten voelen hoe waardevol ze zijn. Zodat ze stappen gaan nemen die ze nu nog niet durven. 

Solliciteren op die ene baan.

De stap nemen om voor jezelf te beginnen.

Meer zichtbaar durven zijn op je werk.

Beter je eigen grenzen bewaken en goed voor jezelf zorgen.

Met meer mildheid en compassie naar jezelf kijken. 


In dit webinar vertel ik je waar je jezelf tegenwerkt om te groeien.

testimonials

Wat klanten over mij zeggen

Mijn leven is echt veranderd. Ik maak me minder druk over wat anderen van mij vinden. Ik kan nu milder en liefdevol naar mezelf kijken.

Dat is zo fijn om te voelen.

Ik ben nu aan het nadenken of ik een eigen bedrijf zal starten. Dat is altijd al een droom geweest, maar ik durfde nooit.

 

Judith Bosch

Ik herkende me direct in de verhalen van Marieke. Al vond ik het erg spannend om een online training te volgen hierover, ik wilde zo graag van de spaghetti in mijn hoofd af. Het werd een feest van herkenning. Wat heb ik veel geleerd. 

Ik heb nu tools om de drukte te dresseren.
Deborah Timmer

Ik had geen idee dat veel dingen waar ik last van had, horen bij mijn ADD-brein. Genadeloze zelfkritiek, faalangst, moeite met autoriteit. Ik voelde ook altijd al dat er meer in mij zit dan eruit komt. 

Ik weet nu welke stappen ik te zetten heb.Thea Frans

Blog

Wekelijks verse inspiratie

Wat zou je me willen vragen? Hoe kan ik je helpen?

0 of 350
>