Gratis 3 Geheimen en Opdrachten

Om sneller op weg te zijn naar een nieuwe baan

Wil jij het volgende?

 • Het heft in eigen handen nemen?
 • Je optimistisch voelen over je toekomst?
 • Mee draaien in de maatschappij?
 • Uitgerust zijn en in actie komen?
Ecover - 275x385

Let op: De PDF is invulbaar gemaakt, zodat je het niet hoeft te printen 😉

En je ontvangt het e-book in 3 delen. Waarom? Het is goed als je dit stap voor stap aangeboden krijgt. Anders wordt het een beetje een overkill.

TESTIMONIALS

"In de training zijn de medewerkers onder de deskundige begeleiding van Marieke van de Weg en haar collega Ingrid aan de slag gegaan. Met de begrijpelijke scepsis vanuit de kandidaten is de start gemaakt om te werken aan het aanvaarden van de realiteit, aan het besteden van aandacht aan de gevoelens die het (dreigende) ontslag met zich meebrengt, aan het treffen van voorbereidingen om een nieuwe baan te zoeken en het opnieuw kunnen hechten aan een nieuwe baan. Terugkijkend kan zonder meer geconstateerd worden dat alle deelnemers de training als uitermate positief hebben ervaren. Zonder uitzondering hebben de deelnemers stappen gemaakt in het proces en daarmee in het traject die zij anders niet hadden kunnen zetten. Er is een hechte groep van mobiliteitskandidaten ontstaan die het dreigende ontslag een plek hebben gegeven en die vol voor hun toekomst gaan! Ook bij onze volgende mobiliteitskandidaten gaan wij voor de training ‘Kiezen voor Kansen’."

 

Huub Vanhommerig
Coördinator loopbaancentrum/ mobiliteitscentrum - gemeente Venlo

"Onverwacht stond ik ineens op straat. Nooit gedacht dat de reorganisatie mij zou treffen. Woest was ik. En de loopbaancoach die mij was toegewezen bleef het maar hebben over alle nieuwe uitdagingen die mij wachtten. Daar werd ik zelfs nog bozer van.
Omdat mijn traject hierdoor stagneerde, werd mij de training Kiezen voor kansen aangeboden. Daar baalde ik eerst flink van. Gooien ze je eruit, bieden ze je nog een training aan om te leren omgaan met je gevoelens. Die zij veroorzaakt hebben!
En wat werd het anders. In de training trof ik een aantal “collega’s” aan die ook hun baan kwijt waren. Ik was ineens niet de enige die boos was. Of verdrietig. Ik heb enorm veel gehad aan die herkenning, en erkenning. In deze veilige setting werd ik me bewust van diverse patronen en kon ik heel snel stappen maken. Stappen naar een nieuwe toekomst.
Ik heb er onverwacht heel veel aan gehad"

 

Suzanne H.
De Meern

"In de training Kiezen voor Kansen kon ik een pas op de plaats maken. Elke week even stilstaan bij mezelf en wat ik wil. De pijn verwerken en opnieuw vertrouwen opbouwen. Marieke en Ingrid leveren in deze training maatwerk. Zij kijken steeds wat de deelnemers nodig hebben en passen hun programma daar op aan.
Ik heb weer vertrouwen in mijn toekomst en pak deze nieuwe kans. Waarschijnlijk begin ik een eigen bedrijf."

 

Murat
Zwolle

Herken je dit bij jezelf?

 • Nadat je je baan verloren bent, voel je je enorm moe
 • Het ene moment voel je je verdrietig, het andere moment ben je boos over je ontslag
 • Je bent wanhopig bezig om snel een andere baan te vinden
 • Je slaapt onrustig of zelfs slecht
 • Je bent veel aan het piekeren
 • Hoe naar het ook is dat je geen werk meer hebt, je voelt je ook opgelucht dat daar nu duidelijkheid over is of dat de druk van het werk van je afgevallen is
 • Je bent thuis sneller prikkelbaar. Je bent niet de leuke partner/ouder die je zou willen zijn.
Ecover - 275x385

Let op: De PDF is invulbaar gemaakt, zodat je het niet hoeft te printen 😉

En je ontvangt het e-book in 3 delen. Waarom? Het is goed als je dit stap voor stap aangeboden krijgt. Anders wordt het een beetje een overkill.

Talenttour - Marieke van de Weg

Om weer op een positieve manier aan je toekomst te bouwen, is het belangrijk dat je de tijd neemt om te leren omgaan met het verlies van je werk. Dit is een stap die de meeste mensen overslaan. Door stil te staan bij het verlies ben je weer in staat om je op een gezonde manier open te stellen voor een nieuwe toekomst.

In dit e-book vertel ik je de 3 geheimen om hiermee aan de slag te gaan. Bij elk geheim zit ook een opdracht, zodat je het ook direct op kan pakken.

Je ontvangt dit e-book in 3 delen. Waarom? Het is goed als je dit stap voor stap aangeboden krijgt. Anders wordt het een beetje een overkill.

Ik wens je veel succes.

Hartelijke groet,

Marieke

Marieke van de Weg
Kiezen voor Kansen